16 mei
9:26

Orca organiseert samen met Klok & Thissen een jaarlijkse bijzondere Klassieker APK . De ORCA dames zijn deze avond keurmeesters voor ons rollend erfgoed.

Vrijdag 15 juni 2018 inloop & parkeren om 19.00-19.30 uur
Klok & Thissen, Rijksstraatweg 19 1969 LB Heemskerk

Onze gewaardeerde leden Sef en Yvonne Thissen nodigen Orca uit  in hun mooie automobielbedrijf te Heemskerk.

Tijdens deze soosavond organiseren we een ingelaste ALV waarin u gevraagd wordt om in te stemmen met de wijziging in het Huishoudelijk Reglement (HHR) van Orca. Deze wijzigingen hebben te maken met de wet op de privacy die op 25 mei 2018 is ingegaan. Het nieuwe HHR hebben alle Orca leden al eerder via de mail ontvangen.

 

FOR THE DRIVERS;
Het de bedoeling dat u deze avond met uw klassieker komt voor een wel heel bijzondere APK. Bij aankomst mag u uw klassieker parkeren in de werkplaats of onder de overkapping. Aansluitend na de inloop gaan we van start met de bijzondere APK : “de Assendelftse Prachtige klassieker Keuring”
We gaan,  aan de hand van een vragenformulier, elkaars klassieker keuren. U krijgt een formulier met vijf vragen met  een puntenwaardering.  U kunt denken aan vragen zoals een cijfer voor het meest geschikte voertuig van het ORCA affiche of aaibaarheids cijfer en natuurlijk het mooist onderhouden voertuig, enz.

Er zijn weer leuke prijzen beschikbaar en ook de wisselschaal is beschikbaar als hoofdprijs.

Toegang en deelname voor Orca leden is gratis. Deze avond wordt
gesponsord door Automobielbedrijf Klok & Thissen
Aanmelden kan tot 10 juni met een mail naar secretaris@orca-assendelft.nl . Graag vermelden met welke klassieker u komt.

« »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER