APK bij Klok & Thissen; met foto’s

03 nov
10:02

Automobielbedrijf Klok & Thissen in Heemskerk organiseert voor Orca leden op vrijdag  24 november een wel heel bijzondere APK. De Assendelftse Prachtige Klassieker keuring.

Een Wintertaart van bloemen wordt het programma voor onze Blommekes.

Geschiedenis van Klok & Thissen:

Het bedrijf Klok & Thissen is opgericht  1 augustus 1996 door Jan Klok en Sef Thissen. Beide firmanten waren werkzaam  in de Datsun / Nissan organisatie.  Na een zoveelste reorganisatie in 1996 besloten de collega’s om een automobielbedrijf voor zichzelf te gaan beginnen.

Na een verbouwing werd het bedrijf in Heemskerk geopend op 11 december 1996. Voor deze locatie aan de Rijksstraatweg is gekozen omdat in het bestemmingsplan hier een autoboulevard was voorzien.

In de zomer van 2006 vindt er een grote verbouwing plaats.  Het magazijn en kantine worden ingericht als nieuw kantoor en receptie. Ook de entree wordt geheel vernieuwd. Het hele pand wordt opgefrist en in het nieuw gestoken.

Het merk Daihatsu groeide snel en dus ook de klantenkring van het automobielbedrijf. ‘Sef & Jan, waar service nog kan’ is onze lijfspreuk. Met zijn tweeën begonnen, maar al spoedig is er zoveel werk dat een 1e monteur wordt aangenomen. Vanaf het begin de oprichting is Klok en Thissen Daihatsu dealer. Vanaf  2003 is automobielbedrijf Klok & Thissen ook  sub-dealer van Mitsubishi. De groei zet door en de werkzaamheden en het personeelsbestand breiden zich steeds meer uit. Sinds maart 2016 zijn Klok en Thissen ook officieel Suzuki dealer voor Heemskerk en omstreken.

Website van Klok & Thissen

 

 

 

 

 

« »

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER