De Gebaande Paden met foto’s

19 mei
10:04

Zomerrit ¨De Gebaande Paden¨ op zondag 11 juni 2017.

 

Graag nodigen wij u  uit voor een zomerse tour-rit door een prachtig deel van Nederland. De gelegenheids toercommissie, bestaande uit Eric Grifhorst en Marnix Postma is er weer in geslaagd een mooie rit voor u uit te zetten.  We hopen uiteraard ook dit jaar weer op veel aanmeldingen voor deze rit, waarbij de inwendige mens niets tekort gaat komen.

De rit begint dit jaar met traditionele puzzelvragen, vandaar de naam “Gebaande Paden”. Na de lunch willen de organisatoren echter een andere aanpak proberen en dat belooft de 2e helft iets anders te worden dan u wellicht gewend bent.
We starten de puzzelrit met een minimum aan niet “google-bare” vragen,  maar na de lunch gaat de rit een ander karakter krijgen en zal er aanspraak gedaan worden op uw navigatie-kunsten. Ook zal er gebruik gemaakt moeten worden van de camera van uw telefoon. (of uw standaard camera)
De start van de toerrit is vanaf “The Gallery of Dreams” in Westzaan. Hier wordt ons een kop koffie/thee en een lekkernij aangeboden.
Tijdens de 1e stop wordt u de bekende kofferbakkoffie aangeboden met iets lekkers. Bij de 2e stop wordt u een lunch aangeboden in Naarden, waarbij uiteraard gelegenheid is voor een sanitaire stop. Hier is voor de liefhebbers de mogelijkheid om de Naardervesting te bekijken.
We eindigen de tour-rit bij A3 te Assendelft, alwaar -bij goed weer- een BBQ zal worden verzorgd.
GTS en Advanced Engineering BV zijn de sponsoren van deze dag.
Eric Grifhorst en Marnix Postma zijn ook de uitzetters van de tour-rit en we zijn hen beide dankbaar voor de inzet en deze bijdrage aan de club.

PROGRAMMA
U bent van harte welkom bij “The Gallery of Dreams” in Westzaan (J.J. Allanstraat 283) vanaf 09.30 uur voor een kopje koffie/thee en een lekkernij.
Om 09.50 uur heet Aaldert Postma (voorzitter) u welkom en geeft de toercommissie een korte uitleg over de rit. Aansluitend zullen we rond 10.00 uur met de rit starten.
Bij aanmelding krijgt u per deelnemer drinken + snack en per auto route-instructies en een routeschild uitgereikt.
Er zijn 2 stops gepland zijn waar we gezellig met elkaar kunnen koffie drinken. De rit zal tussen 16.00 en 17:00 uur eindigen bij A3 te Assendelft (Dorpsstraat 386) waar we kunnen genieten van een hapje en een drankje, welke wordt aangeboden door GTS en Advanced Engineering. Ook de prijsuitreiking zal hier plaatsvinden.

Voor inlichtingen over deze uitnodiging kunt u terecht bij:

Aaldert Postma op 06 53 695 659
of Peter Bottelier op 06 45 669 488
De deelname aan de toerrit kost € 10,00 p.p dit bedrag kunt u afrekenen op 11 juni. ORCA accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke voortvloeit uit deelname aan deze toerrit. Uw deelname is geheel voor eigen risico en u dient zich aan de verkeersregels te houden.

Aanmelden via mail secretaris@orca-assendelft.nl.

Naam bestuurder en naam navigator, kenteken auto en merk en kleur. Uiteraard  dient u ervoor te zorgen dat uw voertuig verzekerd is.

 

 

 

 

 

 

« »

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER
SHARE