Herfstrit 2017; met foto’s

01 okt
4:35

Na een goede vakantie, de Thuisblijversrit en een onvergetelijk weekend in Lemmer, nodigt Orca u uit voor onze Herfstrit. De toercommissie is er in geslaagd een prachtige rit uit te zetten langs onze wegen en vergezichten in Noord Holland, ons keerpunt is ongeveer in Broek op Langedijk.
De rit belooft een heel bijzondere te worden omdat u naast een aantal leuke puzzelvragen ook op plaatsen zult komen waar u geen weet van had en zo dicht bij huis is.
De start van de rit gaat vanuit het bedrijf van de fam. Selling die samen met onze zeer gewaardeerde leden Marco van Woensel en Engel de Jong de sponsor zijn van deze tourdag.
Tijdens de 1 e stop wordt u de bekende kofferbakkoffie aangeboden met een koekje en tijdens de 2 e stop bezoeken we een bijzondere locatie welke we nog even als verassing houden, hier kan wel iets genuttigd worden en de sanitaire stop geregeld worden.
Ons traditionele lunchpakket zal niet ontbreken.

U bent van harte welkom bij Selling Machine Service aan het Rak 91, 1551 NA te Westzaan vanaf 09.30 uur voor een kopje koffie/thee en een lekkernij. Om 10.00 uur heet het bestuur u welkom en geeft de toercommissie een korte uitleg over de rit. Aansluitend gaan we rond 10.15 uur de uitgezette route volgen.

Bij aanmelding krijgt u per deelnemer een lunchpakket, en per auto het routeboek en het rallyschild aangereikt.
Er zijn 2 stops gepland zijn waar we gezellig met elkaar kunnen koffie drinken, iets lekkers nuttigen en u een eventuele sanitaire stop kunt doen.
De rit zal rond 16.00 uur eindigen, wederom bij Selling Machine Service aan het Rak 91, 1551 NA te Westzaan.
Rond 16.30 uur zal de toercommissie met u de antwoorden op de vragen doornemen en kunnen we aansluitend genieten van het warme buffet, welke wordt aangeboden door de sponsoren.

 

Opgave per email aan: secretaris@orca-assendelft.nl

De deelname aan deze tourrit kost € 10,00 per persoon.

ORCA accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade
welke voortvloeit uit deelname aan deze tourrit.
Uw deelname is geheel voor eigen risico en dient u zich aan de
verkeersregels te houden.

 

« »

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER
SHARE