Kermisrit met Orca en Thomashuis met foto’s

16 sep
3:53

Zaterdag 6 oktober 2018 organiseert Orca  een tourrit met kinderen van het Thomashuis uit Assendelft. In het Thomashuis wonen meervoudig gehandicapte kinderen. Zij verheugen zich nu al op dit jaarlijkse evenement.

We starten om ongeveer 12.00 uur op de Veenpolderdijk bij het Thomashuis. Daar gaan we gezamenlijk lunchen.  De lunch wordt aangeboden door het Thomashuis.

De kinderen krijgen daarna een plekje toebedeeld in de oldtimers. In optocht maken we een rondrit door Assendelft. De rit eindigt met een aantal rondes over het wielercircuit bij de kermis. De tour wordt begeleid door motoren, die ook uit de 70-er jaren stammen.

Na de toertocht stellen we de oldtimers op in de buurt van Festina Lente. Daar staat het bekende Orca-standje. Tijdens een gezellige “meet en greet” zijn de oldtimers te bewonderen voor alle autoliefhebbers.

Graag ontvangen we van u een mail als u deze tocht mee wil rijden.  Hoeveel deelnemende kinderen en begeleiders er zijn is nog niet helemaal bekend.

Mail naar secretaris@orca-assendelft.nl

 

Deelname is voor eigen risico, Orca erkent geen enkele aansprakelijkheid voor schade die aan uw eigendommen ontstaat. Alle voertuigen moeten minimaal tegen WA verzekerd zijn. De deelnemers dienen zich te houden aan de regels uit het wegenverkeersreglement.

 

 

Flimpje kermisrit 2017:

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER