SalsaSwingers met Carbagerun naar Rusland

02 jul
7:34

www.carbagerun.nl

De SalsaSwingers Joris Slecht, Richard en Walther Bakker, Ivo Postma en Jan Vonk zijn zondag uitgezwaaid uit Assendelft.    Met een 500 euro bak, in dit geval een stretch Limo, maken zij een vijfdaagse tocht naar Estland, Letland en Litouwen. De Carbagerun 2017.

Deze road trip gaat niet om snelheid, wel om handigheid en creativiteit! Elke dag ontvang je een opdracht voor onderweg, waarmee je punten kunt verdienen. En hou je hart maar vast, want deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de gekste situaties terecht komt die je niet snel zult vergeten. De opdrachten gaan je sterke verhalen opleveren die je over tientallen jaren nog vol enthousiasme zult vertellen. Er zijn met the Carbage Run interessante prijzen te winnen, maar het doel van de run is toch echt lol maken. En lol maken doe je niet alleen, alle Carbage runners helpen elkaar onderweg en je zult zowel onderweg als ’s avonds op de finishlocaties vele nieuwe vrienden maken.

Het gaat bij The Carbage Run niet om snelheid. Het resultaat is nooit afhankelijk van snelheid en/of tijd. Creativiteit, handigheid en het ontbreken van gezond verstand op de juiste momenten, dat is waar je in deze run mee scoort. Aan de hand van de verschillende opdrachten kun je punten verdienen. Je voelt hem al aankomen: het team met de meeste punten wint. Daarnaast wordt er ook een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. De originaliteitsprijs wordt bepaald op democratische wijze d.m.v. stemmen.

Volg de belevenissen van deze jonge Assendelvers op de Faceboek van Orca.

 

 

« »

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER
SHARE