Zuiderzeerit; nu met foto’s

29 apr
5:05

Met de mooie rit langs de Hollandse zeekust nog vers in ons geheugen kunnen we ons nu gaan opmaken voor de tweede tourrit van dit seizoen.

De toercommissie is er in geslaagd een traditionele rit uit te zetten langs onze wegen aan de binnenzee van Nederland. De rit zal ons brengen langs een aantal mooie dijken met ruim uitzicht over het water. We duiken West Friesland in en tikken Enkhuizen aan. Een gebied waar wij, Orcanezen, nog niet eerder samen zijn geweest. De rit vergt weer een goede samenwerking tussen rijder en bijrijder. Een dosis oplettendheid wordt gevraagd. Uiteraard hebben we voor de beste duo’s een aardigheidje klaar liggen.

Ook op deze Moederdag is er aan de deelnemende moeders gedacht en is er een mooi presentje beschikbaar bij de finish.

We starten bij Bob’s Place in Zaandam . We beginnen met een kopje koffie of thee en zo als gebruikelijk wat lekkers. De start is om 10.15 uur. Volgens traditie zullen we gebruik maken van de kofferbak versnaperingen rond koffietijd en hebben we een mooie plek gevonden om samen van de lunch te genieten. Deze plek houden we nog even voor ons. In de middag vervolgen we onze weg waar voldoende momenten zijn om ook een eigen stop in te bouwen.

Uiterlijk 16.30 uur wordt u verwacht bij van Midden in Wormerveer voor een drankje en aansluitend een lopend buffet met Oosterse gerechten.

PROGRAMMA:

– U bent vanaf 09.30 uur van harte welkom bij Bob’s Place, Gerrit Kiststraat 13, 1506 SZ, Zaandam voor een kopje koffie/thee en een lekkernij.

– Om 10.00 uur heet het bestuur u welkom en geeft de toercommissie een korte uitleg over de rit. Aansluitend gaan we rond 10.15 uur de uitgezette route volgen.

– Bij aanmelding ontvangt u per auto het routeboek en het rallyschild.

– Er zijn 2 stops gepland zijn waar we gezellig met elkaar kunnen koffie drinken, iets lekkers nuttigen en u een eventuele sanitaire stop kunt doen.

– In de middag is er geen officiële stop maar kan een ieder zijn eigen stop momentje creëren. In het tourboek vind u daarvan enige suggesties.

– De rit zal rond 16.00 uur eindigen, dit is bij van Midden aan de Produktieweg 125, 1521 NJ in Wormerveer.

– Rond 16.45 uur zal de toercommissie met u de antwoorden op de vragen doornemen en kunnen we aansluitend genieten van het warm buffet, welke wordt aangeboden door de sponsoren.

– De deelname aan de tourrit kost € 10,00 p.p welke u mag afrekenen bij binnenkomst. U krijgt hiervoor een lunchpakket, koffie/thee bij ontvangst en op de 1e stop, het routeboek en het rallyschild.

Niet meedoen is geen optie.

Voor inlichtingen over deze uitnodiging kunt u terecht bij
Aaldert Postma 06 53 695 659

Peter Bottelier 06 45 669 488

 

Wij zien u aanmelding graag tegemoet. Aanmelden kan via mail aan: secretaris@orca-assendelft.nl

 

ORCA accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke voortvloeit uit deelname aan deze tourrit. Uw deelname is geheel voor eigen risico en dient u zich aan de verkeersregels te houden. Uw voertuig dient minimaal tegen WA verzekerd te zijn.

 

« »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER