Cars&Coffee XXL

11 mei
7:52

Voor degene die niet naar de Moezel gaan is er op zaterdag 27 mei Cars & Coffee op het terein van de Expo in de Haarlemmermeer.

 

Overgenomen van www.carsandcoffee.nl

 

Na het overweldigende succes van de vorige edities van Autovisie Cars & Coffee XXL staat voor het voorjaar weer een nieuwe, gratis, editie op de agenda. Deze 6e editie vindt plaats op een nieuwe locatie waar nog meer klassiekers, youngtimers en sportwagens neergezet kunnen worden, maar met dezelfde beleving als de eerdere edities.

Kom op zaterdag 27 mei 2017 vanaf 10.00 uur naar het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen (op 10 minuten rijden van het De Telegraaf-terrein) en breng je eigen liefhebbersauto mee. Alles is welkom, van Ferrari F40 tot Volkswagen Golf GTI en van Tesla tot Extreme Eend.

Gegarandeerde plek

Wil jij een gegarandeerde plek op het event hebben, meld je dan hier aan en ontvang tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL een Autovisie-goodie. Op te halen bij de Autovisie-stand. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 21 mei.

Er is op het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer plek voor meer dan 2.000 auto’s. Aan de toegangspoort wordt bepaald of je auto bijzonder genoeg is om het terrein op te rijden (Indien niet vooraf geregistreerd). Is dat helaas niet het geval, dan kun je (eveneens) gratis parkeren op het bezoekers parkeerterrein en toch komen genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. Als redactie hebben we bovendien een aantal primeurs voor je in petto! Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Interesse om te komen? Laat in dit Facebook-event weten of je gaat en laat ons direct zien met welke auto je komt!

 

 

 

« »

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Facebook
TWITTER
SHARE