Links naar leuke, interessante en handige websites

Tijdens een vakantie was Karel de Koning in Castellane in de Provence en hier kwam hij dit Citroen museum tegen. Iemand die Citroens spaart die in originele staat zijn en heel weinig kilometers hebben gereden. Er staan ongeveer 70 eendjes, DS en, Ami’s etc. Met allemaal een verhaaltje erbij waarom die auto zo weinig gebruikt is. Er staan auto’s die nog geen 1000 km hebben gereden. Bijvoorbeeld van de mevrouw die een Ami bestelde bij het begin van haar rijlessen en nooit een rijbewijs heeft gehaald. Mensen die een nieuwe auto kochten en ziek geworden zijn, een DS die bij het vakantie huisje gebruikt werd, etc. Voor een paar euro kun je hier uren genieten. Klik op de onderstaande link voor een voorproefje.

Het Citromuseum Ontdek in het hart van de Alpes de Hute-Provence het Museum
van Citroën en deel onze passie voor authenticiteit …
Websites van Leden
Orca op Facebook Facebook website van Peter Bottelier
MG website Cees Wingelaar Welcome at the homepage of an MG enthusiast (and other classic cars)
MGB GT Voor de MG enthousiasten onder u die op zoek zijn naar verbeteringen
Tijdschriften klassiek
Auto Motor Klassiek Auto Motor Klassiek is een maandelijkse uitgave over klassieke auto’s en motoren
De Onschatbare Klassieker Is een Nederlandstalig tijdschrift voor liefhebbers van klassieke aparte en sportieve auto’s
Klassiek en Techniek Het magazine voor het kopen, hebben en houden van een klassieke twee- of vierwieler!
Tijdschriften modern
Carros Premium Cars Prominent people
Autovisie Autovisie is het grootste automotive mediaplatform in Nederland
Autoweek Het autoblad van de Telegraaf
Merkenclubs
Alpha Romeo De Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters (SCARB) is een actieve en enthousiaste club voor alle Alfa Romeo liefhebbers
BMW Klassiek BMW Klassieke Autoclub Nederland is er voor liefhebbers en eigenaren van alle BMW automobielen die de status klassiek of semi klassiek hebben bereikt.
The Bugatti Page This page is especially for those Bugattistes who have questions, current whereabouts of particular vehicles, history of verhicles.
Klassieke Citroens Pasman Voitures houdt zich bezig met voornamelijk klassieke Citroen automobielen van de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig.
De Daf Club Doelstelling van DAF Club Nederland is het in stand houden van alle voertuigen met een Variomatic aandrijving.
Eendengarage Sander Aalderink U kunt bij ons terecht voor volledige restauratie of het vervangen van een chassis, maar ook voor reparatie, onderhoud, een APK- of invoerkeuring.
Lotus Club Holland LOTUS CLUB HOLLAND bestaat in zijn huidige vorm sinds 1977 en stelt zich ten doel zoveel mogelijk eigenaren van auto’s van het merk Lotus te verenigen en het blijvend gebruik van de Lotus personen- en competitie auto’s te koesteren en te promoten.
Mazda MX-5 Club – Voor leden bevindt zich op deze site een digitaal archief van alle clubmagazines sinds 1992, een uitgebreide technische vraagbaak, nieuwsberichten en rij-impressies, een actief forum en een overzicht van clubartikelen.
Mercedes Benz Club Nederland Wij zijn een voor vrijwel alle types M-B opengestelde vereniging. Wij zijn de enige M-B vereniging in Nederland die de officiële fabriekserkenning geniet. Wij stellen de onderlinge contacten en gezelligheid voorop.
MG Car Club Holland Club voor MG Eigenaren
Mini 7 Club De Mini Seven Club Nederland is een landelijke club voor eigenaren en liefhebbers van de Mini en Mini Cooper,
De Morgan Sports Cars Club Holland Dit is de website van de enige club voor Morgan-bezitters in Nederland.
De Nederlandse Porsche Club Club voor Porsche Eigenaren
de Scimitar Club Nederland Wij vormen een vereniging rondom een aantal bijzondere sportwagens, geproduceerd door de Britse merken Reliant en Middlebridge
Saab Club Nederland Club voor Saab eigenaren
Saab Classics Vereniging
Nederland
De Saab Classics Vereniging Nederland streeft ernaar om de leden op een verantwoorde wijze zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan hun Saab 92, Saab 93, Saab 95, Saab 96, Saab 99, Saab 90, Saab 900 classic, Saab 9000 of Saab Sonett.
Toyota Automobielclub Nederland Club voor Toyota eigenaren
Triumph startpagina Startpagina
Oldtimer agenda Starpagina
Klassieke Citroens Op www.OldtimerAgenda.nl vindt u de meest actuele en uitgebreide oldtimerevenementen agenda van Nederland met uitvoerige informatie beschikbaar via handige weblinks.

Staat uw merk er niet bij of vindt u dat een bepaalde site er zeker bij moet staan, stuur dan een mail naar de Webmaster met alle gegevens en hij zal de link zsm toevoegen.

Heeft u zelf een website over uw auto(s) mail dan de URL naar de Webmaster en hij zal de link zsm toevoegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.