Lions voor Stichting Sailing Kids

Het is een aardige traditie voor Lions Club de Banne om in de maand mei een Autorally te organiseren. Dit jaar hebben we op zondag 22 mei 2016 een hele mooie tocht uitgezet.

Uiteraard wordt de lunch verzorgd en sluiten we de dag af met een BBQ op een bijzondere locatie.

Zoals u van Lions Club de Banne gewend bent rijden we voor een mooi doel. Dit jaar steunen wij Stichting Sailing Kids. Deze Stichting realiseert zeilvakanties voor kinderen met een chronische of ernstige aandoening samen met hun ouders, verzorgers, broertjes en zusjes. Lions Club de Banne stelt als doel een aantal kinderen uit de Zaanstreek in de gelegenheid te stellen hieraan deel te nemen.

Het zou leuk zijn als u in de gelegenheid bent om met een Oldtimer aan de rit deel te nemen. Maar meerijden is niet persé noodzakelijk, uw bijdrage is ook altijd welkom.

Uw aanmelding met onderstaande gegevens ontvangen we graag per mail op rallydebanne@icloud.com. Kosten voor deelname zijn  €125 per equipe. Daarvoor kunt u deelnemen met één auto en twee personen. Extra passagiers betalen €20.

Naam……………………………………………………………………………………………………………..

Extra passagier…………………………………………………………………………………………………

Bedrijfsnaam……………………………………………………………………………………………………

Adres………………………………………………………………………………………………………………

Postcode en Plaats…………………………………………………………………………………………….

Mobiel nummer………………………………………………………………………………………………..

Email adres…………………………………………………………………………………………………….

Sponsorbedrag………………………………………………………………………………………………..

Uw auto moet verzekerd zijn tegen Wettelijke Aansprakelijkheid  en voldoen aan de eisen van de  wegenverkeerswet. Deelname is geheel voor eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan uw eigendommen.

 

« »