• Saturday, 13 July 2024

De Oldtimer en Replica Club Assendelft is in 2009 geboren uit een groep gepassioneerde autoliefhebbers van Oldtimers en Replica’s. Een groep vrienden en bekenden met de oorsprong uit Assendelft, hebben allen een voorliefde voor auto’s, ouder dan 10 jaar en zijn in het bezit van één of meer exemplaren.

De autokeuze van ORCA leden is onafhankelijk en niet merkgebonden.

Visie
De visie van ORCA is auto’s met een respectabele leeftijd tekoesteren, te onderhouden en in stand te houden voor het nageslacht. Iedere auto heeft zijn eigen unieke kenmerken en historie. Elke auto is weloverwogen ontworpen voor een doel en maakt in onze ogen deel uit van een kunst vorm, in zowel de vormgeving van de auto, als de techniek die onderhuids schuilt.

Missie
De Oldtimer en Replica Club Assendelft heeft zich tot doel gesteld auto’s uit het verleden op de weg te behouden. Gezamenlijk tripjes te ondernemen, beurzen te bezoeken of workshops bij te wonen of zelf te organiseren. Kennis over de merken te delen en technische kennis uit te wisselen. Daarnaast streeft de club inkoop combinaties te kunnen maken.

Welke activiteiten biedt ORCA
ORCA stelt aan het begin van ieder jaar een activigemeentehuisteiten agenda vast, waarop ingeschreven kan worden. Onderstaand tref je een greep van activiteiten aan, welke worden ontplooid:
• Het organiseren van toerritten met de meest uiteenlopende bestemmingen en activiteiten.
• Het houden van bijeenkomsten en themaavonden met allerlei onderwerpen, ook niet autogerelateerde
• Het verzorgen van collectiviteitskorting op diverse autogerelateerde zaken
• Het aanbieden van een technische helpdesk via email en vele andere zaken.

Orca is een vereniging waarbij de leden zelf actief hun activiteiten organiseren.  We willen geen grote club worden, we willen meer een vriendenclub blijven. Om gezamenlijk met een beperkt aantal auto’s een tourrit te organiseren. Als u belangstelling heeft is het  mogelijk om in te schrijven al lid van Orca.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.