27 nov
10:12


Op zondag 18 december organiseren wij ons jaardinner in Grand café De Dorpstaveerne- Koppiebar.
Om 16.00 uur worden alle gasten verwacht in feestelijke kleding en wordt u door ORCA ontvangen met een heerlijke kir royaal.

Wij hebben een geweldig menu uitgezocht waar u uw eigen combinatie van drie gangen uit kunt kiezen.

Net zoals vorige jaren vragen wij of elke deelnemer een kleine attentie feestelijk inpakt en bij binnenkomst aanbiedt aan de cadeautafel. Deze attentie mag uit eigen voorraad komen zodat het u geen geld kost, te denken valt aan, een leuk auto onderdeel, een boek welke u al twee maal gelezen heeft, een leuk magazine, een schilderijtje welke al jaren op zolder in het stof staat, een fles witte wijn als u alleen van rood houdt of andersom, enz. De cadeaus worden tijdens het diner verdeeld d.m.v. loten . Die loten kunt u kopen (á € 1,00 p/st of 6 voor€ 5,00).
Bij binnenkomst krijgt u een drankenkaartje waarop de te nuttigen drankjes worden opgeschreven. Aan het einde van het kerstdiner rekent een ieder deze kaart af bij de bar contant of met pin. Het kerstdiner wordt gedeeltelijk betaald uit onze clubkas en vragen we elke deelnemer een bijdrage van € 33,50. Dit bedrag staat bij binnenkomst al ingevuld op uw drankenkaart.

Graag ontvangen wij van u uiterlijk woensdag 14 december uw inschrijving, voorzien van naam en die van uw partner en uw keuze van de drie gangen.
Let op: zonder tijdige aanmelding en cadeau voor de tombola kunt u niet deelnemen.

Keuze uit drie voorgerechten:
1. Runde carpaccio, Rucola, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, balsamico-crème en pestomayonaise.
2. Duivelse garnalen, in pittige knoflookboter.
3. Vega: Bietencarpaccio, met feta en rucola.
Keuze uit vier hoofdgerechten:
1. “Biefstuk Dorpsstraat” met gebakken ui, champignons en spek.
2. Oerhammetje (350 gram) met champignonroomsaus.
3. Visstoofpotje, witvis, zalm en garnalen met pastinaakpuree.
4. Vega: Gevulde portobello met notengehakt en brie.
Keuze uit drie huisgemaakte desserts:
1. Dame blanche, de klassieker met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom.
2. Zweeds appeltaart met vanille-ijs en slagroom.
3. Koffie met bonbon.

Koffie toe.

« »

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.