Daf nieuws, Art of Nedschroef

23 dec
6:49
Nedschroef presenteert in het vernieuwde DAF Museum 60 unieke DAF-modeltrucksVanwege het 125-jarig bestaan presenteert Nedschroef in het vernieuwde DAF Museum een speciale collectie DAF-modeltrucks.
 

Met het project ‘The Art of Nedschroef’ toont Nedschroef ieder jaar een project waarbij model voertuigen kunstzinnig worden neergezet met een eigen en uniek design.
De  DAF Truck met Schmitz Cargobull Trailer vormde de basis om als achtergrond te dienen om de rijkvolle geschiedenis van Nedschroef weer te geven. Trucks & Trailers getransformeerd naar unieke kunstwerken waar het verleden, heden en toekomst van Nedschroef in mijlpalen zichtbaar is.
De uiteindelijke DAF-modeltrucks zijn allemaal uniek, soms verrassend en uitdagend; het zijn echte ‘kunstwerken’ geworden.
 
Een nauwe samenwerking met de kunstenaar Jean Pierre Nijs is het resultaat van deze unieke serie aan kunstwerken, een combinatie van photoshop, airbrush en gespecialiseerde productietechnieken. Een perfect voorbeeld van het samenbrengen van ideeën, ontwerp en techniek.
 
De tijdelijke presentatie past goed in het onlangs vernieuwde en uitgebreide DAF Museum te Eindhoven. 
Deze unieke kunstcollectie is in de nieuwe aanbouw van het DAF Museum te bewonderen van 10 januari tot en met 31 maart 2020.
« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS