DE ‘FUKKE DUCK’ SPRINGTIME TOUR 2019

12 mrt
9:17

Hans en Annie Nijpels van Skyline Reclame en Dirk en Ria Crok van Crok.nl trekken alles uit de kast om er iets bijzonders van te maken. Dus reserveer de 14e april, maak je agenda vrij, voor deze spraakmakende eerste Orca rit van 2019.

Op 14 april begint de tour om 10.00 uur met koffie en een koekje bij Skyline Reclame op de Vredeweg 1s in Zaandam. Hier ontvang je het routeboek, een versnapering en wat vocht voor onderweg. Na het welkomstwoord van onze voorzitter Aaldert Postma geeft Hans Nijpels een korte toelichting.

Tot zover weinig nieuws onder de zon maar dan gaan we op weg… Onze missie voor deze dag is een ontspannen rit, ook voor de bijrijder. Niet uit- en weer in de auto onderweg zoekend naar het antwoord op de vraag. Neen. Bij deze tourrit zijn langs de mooie route op duidelijk zichtbare plekken, en aangegeven in het routeboek letters aangebracht. De letters vormen een zin en deze zin heeft alles te maken met de locatie die we zo rond 13.00 uur gaan bezoeken. We genieten daar om te beginnen gezamenlijk van een smakelijke lunch om vervolgens….. Neen, laat u maar verrassen op deze dag want dit heeft u waarschijnlijk nog niet eerder gezien. Zo veel, zo compleet, zo uniek en ook nog met een mooi verhaal.

Rond de klok van 15.00 uur stappen we weer in ( of is het op?) De rit gaat terug naar Assendelft. De één zal de toeristische route nemen, de ander de snelle route over de N wegen. We koersen in ieder geval allemaal af op het ‘huiscafe’ bij de boerderij van de familie Crok aan de Zaandammerweg 20. Hier praten we na, drinken een biertje of wijntje en we krijgen een smakelijke maar makkelijke hap c.q. snack geserveerd uit een geweldige food truck uit de jaren vijftig.

Dit wordt een hele leuke en toepasselijke ‘Fukke Duck’ Springtime Tour.

U kunt zich aanmelden via een mail naar secretaris@orca-assendelft.nl. Om zeker te zijn van deelname willen we uw inschrijving graag voor 11 april ontvangen.

Deelname kost €10 per persoon. U rijdt mee voor eigen risico. Orca en de organisatie van deze dag aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan uw eigendommen. U dienst zich altijd aan alle verkeersregels te houden. Uw auto dient APK goegekeurd en minimaal WA verzekerd te zijn.

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS