• Monday, 24 June 2024
Fehac nieuwsbrief maart
02 mrt
9:01

Fehac nieuwsbrief maart

Federatie Historisce Automobiel Clubs: https://www.fehac.nl/

BTW voor clubs. FEHAC heeft een reactie ontvangen van het ministerie. Het resultaat valt tegen. Maar FEHAC geeft niet op.

Hier kunt u de status lezen van dit dossier.
Einde Winterstop
Op 1 maart eindigt de winterstop. Behalve voor de voertuigen in de overgangsregeling, zullen ook andere oldtimers weer in gebruik worden genomen. Controleer voor u de weg op gaat of alles nog in orde is!

Kijk hier of hier
Extra kosten voor verzamelpolis (land)bouwvoertuigen
FEHAC heeft vragen gekregen over extra kosten die voor het verzekeren van verzamelingen trekkers worden berekend nu deze voertuigen zijn gekentekend. Jannes Buiter heeft dit nagevraagd bij Overwater verzekeringen, een belangrijke intermediair voor oldtimer tractorverzekeringen.

Lees het gehele bericht hier.
Digitaal eendaagskentekenbewijs op telefoon.Als u naar de RDW kentekenkeuring moet, dan kunt u een eendagskentekenbewijs aanvragen. Dit is nu ook als digitaal document op de telefoon beschikbaar. Burgers kunnen het document dan toevoegen aan de persoonlijke wallet in de RDW Voertuig-app.

Lees het hele bericht hier.
Vrijwillige Oldtimer Inspectie. FEHAC is bezig om een vrijwillige Oldtimer Inspectie op te zetten samen met BOVAG en KNAC. Binnenkort hopen we u te kunnen melden hoe dit in zijn werk gaat.

Lees het bericht hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.