21 jan
7:28

Oldtimer Electra: hoe deed men dat vroeger ?
Op donderdag 14 maart 2019 zal in het kader van FEHAC Academy een presentatie worden verzorgd over Oldtimer Electra met als thema: Hoe deed men dat vroeger? De korte cursus wordt verzorgd door Ardy Notenboom. Het niveau is afgestemd op zowel beginners als op gevorderden. Zowel de theorie als diverse praktische tips passeren de revue. En niet alleen auto’s maar ook motorfietsen en bromfietsen worden behandeld.

De hele elektrische installatie komt aan bod
Deze onderwerpen komen aan bod: Accu, Dynamo, Regelaar, Startmotor, Verlichting, Kabelboom en Schema lezen. Verder de theorie en de begrippen Spanning, Stroom, Weerstand, Vermogen en Energie. Tenslotte wordt aandacht besteed aan meetinstrumenten en storing zoeken.

Docent Ardy Notenboom
De docent van de avond is Ardy Notenboom en hij heeft een achtergrond in het reguliere onderwijs (natuurkunde) en was later werkzaam als docent informatiebeveiliging bij een ICT bedrijf. Als hobbyist restaureerde hij verschillende oldtimer auto’s, brom- en motorfietsen, inclusief de kabelbomen. Bij verschillende restauratieprojecten van andere oldtimer-eigenaren heeft hij meegewerkt aan de elektra.

Locatie en aanmelden
Deze FEHAC Academy wordt gehouden in het Mobiliteitshuis van de BOVAG te Bunnik.
Donderdag 14 maart 2019
Aanvang 20:00 uur (zaal open 19:00 uur)
Einde uiterlijk 22:00 uur
Vooraf aanmelden is verplicht. U kunt u aanmelden middels een mail aan secretariaat@fehac.nl. Vermeld in de mail uw naam, met hoeveel personen u gaat deelnemen en dat u lid bent van Orca -Assendelft

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS