• Sunday, 21 July 2024
Foto’s Orca en Thomashuis
21 sep
6:55

Foto’s Orca en Thomashuis

De eerste foto’s komen binnen. Veel blije gezichten tijdens een mooi evenement. Henk en Carry van het Thomashuis, dank voor jullie hulp en gastvrijheid. Mijnheer Tekin en mijnheer Tuijn dank voor de motiverende woorden. Maar bovenal dank aan de bewoners van de Thomashuizen en de Prinsenstichting, dank dat jullie met ons mee wilden rijden. Bedankt organisatoren van de Wielerronde Assendelft dat we jullie gasten mochten zijn.

Zaterdag 5 oktober 2019 organiseert Orca  een tourrit met kinderen van het Thomashuis uit Assendelft. In het Thomashuis wonen meervoudig gehandicapte kinderen. Zij verheugen zich nu al op dit jaarlijkse evenement.

We starten om ongeveer 12.30 uur op de Veenpolderdijk bij het Thomashuis. Daar staat de koffie klaar.

De kinderen mogen zelf een plekje zoeken in de oldtimers. In optocht maken we een rondrit door Assendelft. De rit eindigt met een aantal rondes over het wielercircuit bij de kermis. De tour wordt begeleid door bromfietsen die ook uit de 70-er jaren stammen.

Na de toertocht stellen we de oldtimers op in de buurt van Festina Lente. Daar staat het bekende Orca-standje. Tijdens een gezellige “meet en greet” zijn de oldtimers te bewonderen voor alle autoliefhebbers.

Graag ontvangen we van u een mail als u deze tocht mee wil rijden.  Hoeveel deelnemende kinderen en begeleiders er zijn is nog niet helemaal bekend. Details volgen nog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.