Orca gaat naar Nunspeet.

31 mrt
5:04

Voor de 11e keer organiseert Orca voor de leden een weekend toer. We gaan van 6 tm 8 september naar Nunspeet in Gelderland.

In Nunspeet ligt het hotel “De Hoeve van Nunspeet”, Dit hotel is gerenoveerd naar een sfeervol en modern hotel. www.dehoevevannunspeet.nl Het hotel is gelegen op een mooie locatie op de Gelderse Veluwe. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats en de natuur is hier wonderschoon.

Het hotel is omringd door de prachtige Gelderse natuur waar een heerlijke wandeling of fietstocht een echte belevenis is. Het hotel heeft de old school service waardoor de gasten zich op hun gemak en thuis voelen.

Kortom, hier hebben we voor Orca een opwindend weekend kunnen reserveren. Middenin een prachtige bosrijke omgeving staan grenzeloze bezienswaardigheden. Hier gaan we een fantastisch mooie toertocht rijden.

De evenementencommissie gaat weer sfeervolle toerritten uitzetten en bezoeken aan bezienswaardigheden boeken voor alle deelnemers. Er zijn een aantal leuke horeca zaken waar we onder andere onze koffie stops houden en van de lunch kunnen genieten. We laten ons verwennen in deze warme sferen en gaan genieten van deze omgeving welke rijk is aan mooie natuur, monumentale stads en dorpskernen, dit gaat met het mobile erfgoed van de ORCA leden weer sfeervolle plaatjes opleveren.

We zijn in september nooit alleen op vakantie. De vele binnen- en buitenlandse toeristen zullen volop gaan genieten van het Orca mobiele erfgoed.

Voor verdere inlichtingen over dit weekend kunt u contact opnemen via de mail naar secretais@orca-assendelft.nl.

ORCA accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke voortvloeit uit deelname aan deze tourrit. Uw deelname is geheel voor eigen risico; Orca kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en of eigendommen. Uw voertuig dient minimaal WA verzekerd te zijn en te voldoen aan alle wettelijke vereisten. De deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden.

« »

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.