Orca herfstrit

01 okt
8:43

Zondag 13 oktober rijden we de herfstrit. Deze tourrit begint en eindigt op het Rak in Westzaan.

De rit belooft een heel bijzondere te worden omdat u op plaatsen zult komen waar u geen weet van heeft dat er zo dicht bij huis zo iets moois te beleven valt.

De start van de rit gaat vanuit het bedrijf van de fam. Selling die samen met onze zeer gewaardeerde leden Marco van Woensel en Engel de Jong de sponsor zijn van deze tourdag.
Tijdens de 1 e stop drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee en tijdens de 2 e stop bezoeken we een bijzondere locatie welke we nog even als verassing houden, hier kan wel iets genuttigd worden en de sanitaire stop geregeld worden.

U bent vanaf 09.30uur van harte welkom bij Selling Machine Service aan het Rak 91, 1551 NA te Westzaan voor een kopje koffie/thee en een lekkernij.
Om 10.00 uur heet het onze Voorzitter u welkom en geeft de toercommissie een korte uitleg over de rit. Aansluitend gaan we rond 10.15 uur de uitgezette route volgen.

Er zijn twee stops gepland zijn waar we gezellig met elkaar kunnen koffie drinken, iets lekkers nuttigen. De rit zal naar verwachting rond 16.00 uur eindigen.


Rond 16.30 uur kunnen we genieten van het buffet, welke wordt aangeboden door de sponsoren.


De deelname aan de tourrit kost € 10,00 per persoon.U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar secretaris@orca-assendelft .nl

Deelname is geheel voor eigen risico, Orca aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid aan uw eigendommen. Uw auto dient minimaal WA verzekerd te zijn. Alle deelnemers moeten altijd zich aan de verkeersregels houden.

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS