Weekend in de Achterhoek, met foto’s.

08 jun
9:38

Orca organiseert voor haar leden een weekend toer op 9 tm 11 september 2022. We gaan dan naar Almen in de Gelderse Achterhoek.

 

In Almen ligt het hotel landgoed Ehzerwold, een prachtig bouwwerk met rijke historie. Gebouwd in 1908 als ziekenhuis en na een aantal wisselingen is de bestemming tegenwoordig een prachtig en modern hotel met 21 kamers. Zie https://www.ehzerwold.nl. Het landgoed Ezherwold is gelegen op een mooie locatie in de Gelderse Achterhoek, vlak naast het dorpje Almen. Het landgoed beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats en de natuur is hier wonderschoon.

 

De evenementencommissie is nu al enthousiast aan het werk om een sfeervolle tourrit uit te zetten. Met een aantal mooie bezienswaardigheden waar we onder andere onze koffiestops kunnenhouden en van de lunch kunnen genieten. We laten ons verwennen in deze warme sferen en gaan genieten van deze omgeving welke rijk is aan mooie natuur, monumentale stads- en dorpskernen. Dit gaat met het mobile erfgoed van de ORCA leden weer sfeervolle plaatjes opleveren.
We zijn in september nooit alleen op vakantie. De vele binnen- en buitenlandse toeristen zullen volop gaan genieten van het Orca mobiele erfgoed.

« »

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.