26 April 2015: Amstel Toerrit Inschrijfformulier

31 mrt
1:49

Na de winterperiode is het tijd voor de openingsrit van het seizoen op 26 april 2015.

Eric Grifhorst en Marnix Postma zijn er in geslaagd een prachtige rit uit te zetten langs een groot deel van de Amstel. De 1e toerrit van het seizoen is altijd druk bezocht en wij verwachten ook dit jaar weer veel aanmeldingen voor deze openingsrit.

De rit belooft een heel bijzondere te worden, vooral omdat u naast een aantal leuke puzzelvragen ook een aantal prachtige doorkijk-momenten over de Amstel zult tegenkomen waar u uw klassieke auto kunt vastleggen op een mooi kiekje.

De start van de rit is vanuit het kantoor van Advanced Engineering aan de Braspenning 27 te Zaandam en we eindigen op het vertrouwde adres Café Hos, Zaandammerweg 1 te Assendelft.

Tijdens de 1e  stop wordt u de bekende kofferbakkoffie aangeboden met iets lekkers.  De 2e stop en lunch wordt vanuit de klassieke camper van Eric en Marnix gehouden. Er is gelegenheid voor een sanitaire stop.

Een lunchpakket wordt voor u verzorgd.

GTS en Advanced Engineering zijn de sponsoren van deze dag. Eric Grifhorst en Marnix Postma zijn ook de uitzetters van de tourrit en we zijn hen beide dankbaar voor de inzet en deze bijdrage aan de club.


PROGRAMMA

U bent van harte welkom bij Advanced Engineering aan de Braspenning 27, 1507 DK te Zaandam vanaf 09.30 uur voor een kopje koffie/thee en een lekkernij.  Om 09.50 uur heet voorzitter Aaldert Postma u welkom en geeft de toercommissie een korte uitleg over de rit. Aansluitend gaan we rond 10.00 uur de uitgezette route volgen. Bij aanmelding krijgt u per deelnemer een lunchpakket en per auto het routeboek uitgereikt. Er zijn 3 stops gepland, waar we gezellig met elkaar kunnen koffie drinken, iets lekkers nuttigen en u een eventuele sanitaire stop kunt doen.

De rit zal rond 16.00 uur eindigen bij Café Hos aan de Zaandammerweg 1 te Assendelft.

Rond 16.30 uur zal de toercommissie met u de antwoorden op de vragen doornemen en bieden  GTS en Advanced Engineering u nog een hapje en een drankje aan.

Deelname aan de toerrit kost € 10,00 p.p., afrekenen bij binnenkomst.

Inlichtingen over deze toerrit kunt u krijgen bij Aaldert Postma 06 53 695 659 of Peter Bottelier 06 55 747 347.

Het bestuur van Orca

 

Inschrijfformulier Amstelrit 26 april 2015:

Orca accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit deelname aan deze toerrit. Deel name is geheel voor eigen risico, u dient zich te houden aan de regels van het verkeersreglement. Uw   auto dient minimaal verzekerd te zijn voor Wettelijke Aansprakelijkheid.

 

 

« »

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.