• Sunday, 21 July 2024
4e Assendelfts Oldtimer Treffen
13 jun
10:24

4e Assendelfts Oldtimer Treffen

Zondag 9 juli 2023 organiseert Orca in samenwerking met Koppiebar het 4e Assendelfts Oldtimer Treffen.

Tussen 10 en 17 uur bruist het weer op het Koppieplein van oldtimer, trekker en bromfiets activiteiten. We starten om 10 uur met een leuke tourrit. Zowel voor oldtimers, als voor trekkers en voor de bromfietsen is een leuke tocht uitgezet.

Vanaf 12 uur start een concours d’elegance en is het showtime. Zien en gezien worden. Met muziek door de live Rock en Roll band Hayfever. Een buitenbar en versnaperingen die worden verzorgd door De Dorpstaveerne.

Iedereen is welkom om de oldtimers van Orca en andere deelnemers te bewonderen. Maar ook de trekkers en de bromfietsen verdienen alle aandacht.

Deelname en bezoek aan dit Assendelfts Oldtimer Treffen is geheel gratis. U kunt zich op het AOT zelf inschrijven voor deelname aan de tourrit. Bijgaand inschrijfformulier / Huishoudelijk Regelement (HHR) kunt u zelf downloaden en meenemen. U wordt voor u kunt deelnemen gevraagd te tekenen voor gelezen en accepteren van dit HHR.

Bij een evenement als het AOT horen een aantal regels en afspraken om de veiligheid van deelnemers, publiek en organisatie te garanderen. Bezoekers/deelnemers zijn verplicht zich tijdens een evenement
en/of wedstrijd stipt aan de voorschriften en aanwijzingen van het bestuur en/of haar vertegenwoordigers te houden en zich dienovereenkomstig te gedragen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.