• Sunday, 21 July 2024
Toeren met ouderen, foto’s
25 jun
8:52

Toeren met ouderen, foto’s

Op zondag 25 juni hebben leden van Orca een aantal ouderen uitgenodigd om een dag met hen mee te rijden in de oldtimers. Het is een onvergetelijke dag geworden, mede door het prachtige zomerweer. Zonnebrandcreme en petten waren echt nodig tijdens deze tocht.

Vanaf 10.30 uur werden de gasten en de ORCA-leden ontvangen in A3 aan de Dorpsstraat in Assendelft. Een kopje koffie en een lekker stukje taart maakten dat er al gauw een gezellige sfeer was. Wethouder ouderenbeleid Harrie van der Laan van de Gemeente Zaanstad was in A3 aanwezig om de auto’s uit te zwaaien. Hij benadrukte nog eens hoe belangrijk het is om te voorkomen dat onze ouderen in isolement geraken. Vooral na de coronatijd zijn nog veel mensen bang om anderen te ontmoeten.

Na deze ontvangst werden de mensen naar de auto’ s begeleid en kon de toer beginnen. Assendelft Zuid, Nauerna, Westzaan, Busch en Dam, Krommenie, Krommeniedijk, Akersloot en zo naar het Koetshuis in Heemskerk. Hier werden een aantal foto’s gemaakt van de auto’s en de berijders en hun gasten. In het Koetshuis stond een prachtige lunch klaar.

Na een geslaagde dag werden de gasten teruggebracht naar A3 of zelfs naar hun eigen huis.

Hieronder een foto impressie van deze Sociaalverantwoord toeren met Ouderen dag.

1 Comments

    Groene Engel

    29 juni 2023 at 20:52

    Ik heb ontzettend genoten van deze rit en wellicht kan dit een jaarlijks gebeuren worden De blikken van de ouderen en de reacties waren overweldigend. Natuurlijk het weer was geweldig misschien iets te warm maar verder prima.
    Ook de lunch op slot Assumburg was zoals altijd perfect voor elkaar.
    Groeten Frank Wenzel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.