Avond met Nachtegeller

23 mei
7:41

Orca nodigt u uit voor de derde soos avond van 2019.

We organiseren vrijdag 14 juni een informatieve avond over historische autosport. Deze avond neemt Ton Nachtegeller ons mee met zijn belevenissen in de rally cross en sports-car races. In de jaren 70 en tot en met 1985 heeft Ton de nodige successen behaald als coureur. Zowel op Nederlandse als op diverse buitenlandse circuits heeft hij zijn talenten laten zien. Dikwijls zag je na een wedstrijd Ton op een ere plek op het podium staan.

Nog altijd is Ton actief in de autosport. Nu als Sportcommissaris bij de KNAF. Zijn werkzaamheden doet hij voor historische autosporten, maar ook voor karting, drag-racing, rally’s en 12 en 24 uurs races. Kijk voor meer informatie en mooie verhalen eens op deze website: http://www.racehistorie.nl/rijders/nachtegeller_m.htm. Hier worden zijn belevenissen beschreven en er zijn veel mooie foto’s te vinden.

Behalve een getalenteerd coureur is Ton Nachtegeller ook een gezellige verhalen verteller. Met veel foto materiaal en attributen weet hij zijn publiek te boeien. Never a dull moment. Nu speciaal voor Orca.

Toegang is gratis voor alle Orca leden. Graag opgeven per mail bij secretaris@orca-assendelft.nl.

Vrijdag 14 juni, vanaf 19.30 uur bent u welkom bij Selling Machine Service.. Adres: Rak 91, 1551 NA in Westzaan.

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS