Een weekend in Zeeland

27 mei
9:39

Ook dit jaar organiseert Orca een weekend tourrit. We gaan een heel ander
deel van het land verkennen, want we reizen in het weekend van 13, 14 en 15 september af naar het mooie Zeeland.

In Burgh- Haamstede ligt Grand Hotel Ter Duin. Zie ook de website van het hotel: https://sheetz.nl/grandhotelterduin. Het hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Zeeland, tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen. Hier worden we in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau.

Hier heeft Orca een weergaloos weekend kunnen reserveren. In de hele omgeving is de rijke geschiedenis voelbaar. Middenin een prachtige omgeving staan tijdloze bezienswaardigheden. Hier gaan we een fantastisch mooie toertocht rijden.

De tourcommissie is nu al enthousiast aan het werk om sfeervolle tourritten uit te zetten. Voor de zaterdag rit gaan we mee met Hans van Dijk. Hans woont in Zeeland en hij heeft veel kennis van deze prachtige streek. We kunnen gaan genieten van de mooie monumentale stads en dorpskernen . Zondag rijden we terug met een mooie tocht die door Drewes en Bert wordt uitgezet.

We zijn in september nooit alleen op vakantie. De vele binnen- en buitenlandse toeristen zullen volop gaan genieten van het Orca mobiele erfgoed.

Dit compleet verzorgde weekend bestaat uit twee overnachtingen in Grand Hotel Ter Duin in een Comfort hotelkamer op basis van 2 persoons-kamer. Kosten zijn €165 per persoon. Een eenpersoons-kamer is ook mogelijk, hiervoor geldt een van toeslag € 49,00 per persoon.

Opgave voor deelname ontvangen we graag voor 20 juni middels een mail aan secretaris@orca-assendelft.nl.

ORCA accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke voortvloeit uit deelname aan deze toerrit. Uw deelname is geheel voor eigen risico; Orca kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en of eigendommen.

Uw voertuig dient minimaal WA verzekerd te zijn en te voldoen aan alle wettelijke vereisten. De deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden.


« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS