Door de ogen van een kind…………..

06 jul
7:35

Zondag 1 juli Assendelft Oldtimer Treffen op het Koppieplein. Het weer was de TOP, de locatie TOP en de opkomst TOP!

Bij de belangstellenden waren ook oma Truus en opa Jan aanwezig, met kleindochter Robin (4). Gezelligheid met een biertje aan de picknicktafel op het Koppieplein, Robin aan de limonade.

Dan vraagt Robin aan oma Truus: mag ik een centje voor de auto? Welke auto? Die, ze wijst naar de witte “Bugatti”. Nou, zegt oma Truus; vraag maar aan opa Jan een centje. Robin dartelt op opa Jan af en vraagt om een centje. Opa Jan is niet moeilijk en die geeft Robin € 0,20. Terug bij oma Truus zegt ze trots dat ze een centje heeft voor de auto (“Bugatti”). Nou, zegt oma Truus daar kom je niet mee weg, je zal nog héééél lang moeten sparen voor die auto. Daar was Robin het niet helemaal mee eens, ze had immers een centje zoals oma Truus had gezegd. Robin hield voet bij stuk en moest en zou naar de witte auto. Tja, wat doe je dan, je gaat met haar mee naar de witte auto. Daar aangekomen wilde ze in de auto zitten. Natuurlijk! Dat wil je toch als je een auto op het oog hebt waarin je bent geïnteresseerd! Hupsakee, optillen en in de auto (ojee, als Aaldert dat maar goed vind). Robin pakt haar centje en haar hand gaat richting het contactslot ……………..

Dan valt het kwartje bij oma Truus; Koppieplein, kermis, (kermis)auto’s, tja en dan is een “Bugatti” door de ogen van een kind ineens een ……auto.

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS
Facebook
Facebook