Filmcar gezocht

08 mei
8:28

Beste oldtimerbezitters,
Mijn naam is Huib Robben, ik ben assistent productieleider van de speelfilm “Land van Johan”.
Wij zijn op zoek naar autoliefhebbers die het leuk vinden om hun auto ter beschikking te stellen voor deze speelfilm. Het speelt zich af van 1966 tot 1987 en hierbij passen oude oldtimers uitermate goed in het straatbeeld van Amsterdam in die tijd. Wellicht hebben jullie een platform / forum / Facebook groep waar jullie dit zouden kunnen delen?
Het zal opgenomen worden in omgeving Amsterdam aanstaande zomer van mei/juni/juli dit jaar.
Hierbij ook wat algemene informatie over de film:
De film “Land van Johan” (deel 1) wordt een ode aan de Nederlandse cultuur vanaf de jaren ’60 tot aan begin jaren ’80. Het wordt een speelfilm die veelal iconische momenten betreft zoals de studentenrellen, het Dolle Mina protest, korsetverbranding en de Bhagwanbeweging.
De personages in onze film bewegen zich door deze soms revolutionaire momenten heen. De film zal uiteindelijk in 2025 draaien in de bioscopen van Nederland en past binnen het genre ’toegankelijke arthouse’. Groots dus. Het moment dat we de film willen opnemen zal de zomer (mei/juni/juli) 2024 zijn.
Mochten jullie meer info willen over de film ben ik uiteraard bereikbaar op mijn telefoonnummer of op dit mailadres. huib@witfilm.nl
Mijn tel nr. is 06 20 35 75 82.
Hoor graag van jullie.
Alvast bedankt.

Hartelijke groet, 

Huib Robben
Assistent Productieleider “Land van Johan”

«

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.