Fiva enquête

12 sep
7:19

Fehac, de Federatie van Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, vraagt ons om online een enquête in te vullen. De gegevens worden anoniem verwerkt. De informatie wordt gebruikt om het belang voor de economie te onderbouwen van onze klassieker hobby. Orca denkt dat dit een goede en belangrijke enquête is en wij vragen u om hieraan mee te doen. Log in op www.fiva.org/en/fiva_survey , het invullen wijst zich van zelf. Kost maar een paar minuten tijd.

Hieronder staat het bericht van de Fehac:

Inzicht in het actuele gebruik van oldtimers, de financiële- en werkgelegenheidsbijdrage die historische voertuigen leveren aan de economie, daar gaat het om in het sociaal-economisch onderzoek 2020 van de FIVA, onze internationale koepelorganisatie. 

Naast dat het hebben en onderhouden van mobiel erfgoed een geweldige vorm van vrijetijdsbesteding is, leveren al die activiteiten een aanzienlijke omzet en werkgelegenheid op voor restauratiebedrijven, garages, brandstoffenverkoop, verzekeringsbedrijven en taxateurs. Maar ook horecabedrijven en campings profiteren van activiteiten van de eigenaren van oldtimers en hun clubs.

Het sociaal-economisch onderzoek van de FIVA wordt dit jaar in 71 landen gehouden, door middel van een enquête. De resultaten zijn van het grootste belang voor de onderbouwing van de belangenbehartiging van uw en alle andere oldtimer clubs. Landelijk en internationaal.

Als Federatie van Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) verzoeken wij u daarom dringend om al uw leden te vragen deel te nemen aan dit onderzoek en de enquête online in te vullen. Uiteraard kunt u dit doen via uw website en via e-mail. 

Iedere oldtimerliefhebber kan inloggen op www.fiva.org/en/fiva_survey en vervolgens klikken op de Nederlandse vlag voor de Nederlandstalige enquête. Het invullen van de enquête duurt maximaal 15 minuten. De enquête is gebaseerd op het kalenderjaar 2019 en sluit daarmee de verstoring door Corona in 2020 uit.

Bij het invullen wordt de deelnemers gevraagd naar persoonlijke gegevens. Wij hebben de garantie gekregen dat deze informatie onder de strikte privacy-bepalingen van FIVA valt en nooit identificeerbaar zal zijn op persoonsniveau. 

De enquête moet voor 31 oktober worden ingevuld. Op de FIVA-website: fiva.org staat verdere uitleg. Uiteraard zal ook het FEHAC secretariaat graag eventuele vragen beantwoorden via secretariaat@fehac.nl of tel. 085 303 46 51. 

Wij rekenen op uw medewerking en zien uit naar een geweldig resultaat in de vorm van een massaal ingevulde enquête. 
Dit is ook in uw belang, want de FEHAC en de FIVA kunnen met de resultaten van dit onderzoek uw belangen nog beter behartigen. 

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS