22 nov
4:12

Wij hebben het Zuiderzeecollege uit Zaandam bereid gevonden om voor ons dit jaar de kalender te maken. De leerlingen van het Zuiderzeecollege gaan foto’s van onze klassiekers maken en zullen uw gewenste achtergrond via fotoshop toevoegen. Dus als u droomt van de route 66 met uw klassieker of bijvoorbeeld droomt van de Dakar race dan heeft u nu de mogelijkheid om uw klassieker op deze manier op de kalender te krijgen voor het nieuwe jaar.

Er worden 2 foto shoot dagen georganiseerd. Dit gebeurt op gepaste afstand en zodra u andere leden of de fotograven wilt aanspreken is een mond-neuskapje verplicht.

U kunt inschrijven voor de volgende 2 dagen;

  • 1e foto shoot is op woensdagmiddag 25 november, start rond 14.30 en duurt tot ca. 16.30 uur. Adres is bij de garage van de familie Selling, het Rak 91 Westzaan.
  • 2e foto shoot is op maandagochtend 30 november, start rond 09.30 en duurt tot ca. 11.30 uur, Adres is bij de garage van Aaldert, Dorpsstraat 546 Assendelft (groene garagedeur)

U kunt zich opgeven voor een van deze twee dagen door een mail te sturen naar secretaris@orca-assendelft.nl en daarbij te vermelden met welke auto u komt.

Bij aankomst dient u een gezondheidsverklaring in te vullen i.v.m. de COVID 19 en kom alleen als u geen enkele klacht heeft over uw gezondheid.

Als u wordt ingeloot dan krijgt u een uitnodiging retour met daarop de tijd dat u welkom bent. We willen voorkomen dat het te druk wordt en daardoor de foto shoot moeten afblazen. Het is zeker mogelijk dat wij u vragen in de auto te wachten tot u aan de beurt bent dus geduld is hierbij gevraagd.

Vergeet niet uw klassieker te poetsen voor u komt

« »

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS