Pop up markt British Car

29 jan
7:52

In de loop der jaren zijn bij Garage K. Booij aan het Zuideinde 44 te Koog aan de Zaan diverse onderdelendagen georganiseerd, waar een ieder zijn/haar overtollige spulletjes kon aanbieden, variërend van auto-onderdelen (nieuw of gebruikt), modellen, folders, badges en andere types regalia. Niets is te gek!

Deze dagen waren veelal beperkt tot Morgan, omdat Klaas Booij een Morgan-specialist is. Dat wil niet zeggen dat er niets anders te vinden is. Zo staat er nu een MG MGB te koop in de showroom, is er een oude Morgan 3-wieler te bewonderen en de nostalgisch ingerichte garage zelf is ook een bezienswaardigheid.

Nu is spontaan het idee naar boven gekomen (POPped UP, dus) om de doelgroep te verbreden naar liefhebbers van andere Engelse auto’s, zoals MG en Triumph. Andere merken zijn uiteraard eveneens welkom.

Deze dag zal plaatsvinden op ZATERDAG 7 MAART 2020

De ruimte wordt GRATIS ter beschikking gesteld om één of twee tafels (van ca 1 meter breed) per persoon/club de mogelijkheid te bieden hun waar uit te stallen en promotie te maken. Voor koffie, frisdrank en koekjes wordt ook gezorgd!

De deuren gaan open voor bezoekers om 10.00 uur en afhankelijk van de belangstelling, sluiten deze weer om uiterlijk 15.00 uur. De bezoekers kunnen uiteraard op ieder gewenst moment binnenkomen en weer vertrekken.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij:

Graag opgeven hoeveel tafels benodigd zullen zijn.

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS