25 dec
10:20

Overgangsregeling MRB.

Als u in 2020 gebruik wilt maken van de Overgangsregeling MRB dan dient u voor 31 december 2019 het bedrag over te maken aan de Belastingdienst.

Make a Wish
Op zondag 19 januari om 13:30 uur tijdens InterClassics Maastricht biedt Moyersoen diverse miniatuurmodellen ter veiling aan. De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan Make-a-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland wil jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt en vertrouwen en kracht geven voor de toekomst. Dat doen ze door hun allerliefste wens te laten uitkomen. 

FEHAC Academy’s op InterClassics ’20
Op oldtimerevenement Interclassics, van 17 tot 19 januari in Maastricht, organiseert FEHAC diverse lezingen o.a. over aansprekende thema’s: Innovatieve brandstoffen, forgotten oldtimers en de toekomstvisie van de FIVA. Klik voor het actuele programma van de FEHAC Academy’s tijdens InterClassics op onderstaande button.

Duurzaamheid: Kennisblad Reparatie en Onderhoud 
De Commissie Duurzaamheid heeft het CDZ Kennisblad Reparatie en Onderhoud 1.0 op de website gezet. Dit 27 pagina’s tellende kennisblad klik hier geeft iedere sleutelaar de tips en trucs waar op gelet moet worden bij het zelf sleutelen aan oldtimers. Wij vragen de clubs het kennisblad te verspreiden onder hun leden.

Dit is het tweede kennisblad van de Commissie Duurzaamheid (CDZ) van FEHAC. FEHAC staat voor het verantwoord gebruik van oldtimers als Mobiel Erfgoed.

Om een voertuig veilig te kunnen blijven gebruiken is onderhoud nodig. Soms treden storingen op en is reparatie noodzakelijk.

Waar moet je aan denken bij reparatie en onderhoud? 

Dit is geen uitvoerige handleiding of lesboek. Dit is namelijk heel specifiek voor het voertuig. Het kennisblad geeft een aantal tips waar je aan moet denken bij reparatie en onderhoud of het inrichten van een werkplaats. Het kennisblad is bedoeld om naast de documentatie van het voertuig gebruikt te worden.

FEHACtiviteiten december 2019 
Het FEHAC-blad komt twee keer per jaar uit in juli en december. De FEHAC brengt het blad uit in een digitale bladerbare versie en in een oplage van 800 stuks op papier. klik hier voor een download.

In het december 2019 nummer onder meer:  

– Rekenkamer wil minder vrijstellingen MRB maar de vrijstelling 40+ oldtimers moet blijven 
– Tiddo for president: FEHAC-man wordt voorzitter wereldwijde federatie van oldtimer clubs 
– Brandstof nu: waarom alleen ethanolvrije 98 benzine geschikt voor oldtimers 
– Brandstof in de toekomst: E-fuel als fossielvrij alternatief  
– Het vasthoudende lobbytraject om oude stadsbussen weer terug te krijgen in Amsterdam 
– Sloopregeling oude diesels met de GTL – dieselvervanger als beschikbaar alternatief   
– Hoeveel voertuigen van 30 jaar en ouder zijn er eigenlijk en op welke brandstof rijden ze 
– Kentekenkeuring door de RDW 
– Oldtimerschaamte op TV in EenVandaag: aankondiging reportage NPO1 begin januari 2020 
– Kentekenplaten PM voor auto’s en BH voor bedrijfswagens komen eraan  

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS