Rollend Engels Erfgoed Evenement 2 oktober.

24 jan
7:19

Het Rollend Engels Erfgoed Evenement wordt gehouden op zondag 2 oktober 2022.

Elk jaar is de Morganclub vertegenwoordigt bij de REEE.

Het aantal deelnemers voor dit jaar loopt al snel op. Dat komt onder andere omdat veel deelnemers uit voorgaande jaren zich direct weer inschrijven. Maar het zou mooi zijn als we ook weer wat andere rijders van ons Engelse Erfgoed aan de start zien verschijnen. 
De rit is bedoeld voor gezelligheidsrijders jong & oud. Er zijn geen ingewikkelde kaartleesopdrachten. En de routebeschrijving is helder en met voldoende aanwijzingen. Tevens is er een uitleg bij de start. De rit is telkens in een ander gebied. Dit jaar met een start in Baarn en de finish in Woudenberg. De bereikbaarheid en de sfeer bij de start- en finish locatie en een mooie omgeving voor de route zijn de belangrijkste criteria.
De dag begint om ca. 9:30 uur en eindigt om ca. 16:30 uur.  Een lunch is inbegrepen en wordt dit jaar gesponsord door Jaguar en Landrover dealer Broekhuis.

Aaldert Postma is ook weer sponsor van deze REE.

Inschrijven kan op www.reee.nl .  De kosten zijn €45 per equipe van 2 personen. Wacht niet te lang met inschrijven als je zeker wilt zijn van deelname.

« »

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.