27 apr
10:55

Zondag 26 mei organiseert Orca een mooie toertocht: Tour du Lely.

Deze tourrit start in Lelystad. Orca leden kunnen hier op eigen gelegenheid naartoe navigeren en zijn
vanaf ca. 11:30 welkom in “Restaurant Aan ut Water”. De ontvangst is met een kop koffie of thee, gevolgd door een heerlijke lunch.

Na het traditionele welkomstwoord van de voorzitter starten we rond 14.00 uur met de rit. De route gaat door de Flevopolder en leidt u onder andere langs Bussum, Naarden, Hilversum en via Amsterdam weer terug naar Assendelft. Halverwege de route is een koffiestop met sanitaire pauze ingepland en we eindigen de rit bij A3 in Assendelft, waar we gezellig met z’n allen gaan genieten van een gezellige BBQ.
De route is niet helemaal voor u uitgeschreven en er wordt dan ook enige aanspraak gedaan op uw digitale navigatie vaardigheden. U zult hierbij gebruik kunnen maken van Tom Tom of Google maps. Vergeet daarom vooral uw smartphone niet. Deelnemers zonder smartphone kunnen uiteraard ook met hun papieren wegenkaart of stratenboek navigeren ….
Voor deze rit hebben we vragen voorbereid die betrekking hebben op bepaalde plekken op de route. Deze zullen we bij A3 via een beamer aan u stellen en moeten door alle deelnemers via de smartphone beantwoord worden. Degene met de hoogste score wint uiteraard een mooie prijs.

GTS en Advanced Engineering zijn de sponsoren van deze dag. Orca is Eric en Marnix
dankbaar voor de inzet en deze bijdrage aan de club.

Deelname voor Orca leden kost €20 per persoon. Meedoen? U kunt zich tot 22 mei opgeven door een mail te sturen naar penningmeester.orca@d72.nl.

« »

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.