Assendelfts Oldtimer Treffen 2022

27 jun
8:00

Het derde Assendelfts Oldtimer Treffen was een gezellig en geslaagd evenement. Prima weer en heel veel mooie auto’s, trekkers en bromfietsen lokten veel mensen naar het Koppieplein. Er heerste een gezellige sfeer met veel overleg: ¨deze auto had mijn vader ook¨, ¨deze is heel mooi origineel¨, ¨deze is heel authentiek¨ ¨dit is wel een hele vette Amerikaan¨. Maar ook: ¨ leuk die oude brandweerwagens¨ en ¨op deze bromfiets ging ik vroeger naar school¨.

Liefhebbers van oude en bijzondere auto’s konden volop genieten van de prachtige modellen die hier in de omgeving bewaard zijn gebleven. Sommige modellen met prachtige patina en andere auto’s zijn in showroom staat gerestaureerd. Maar ook Amerikaanse auto’s met een enorm powerblok en die er onder de motorklep uitzien als een hightec laboratorium.

De trekkers waren glimmend gepoetst en gaven een mooi beeld over de machines waarmee de boeren het land bewerken. Je komt ze regelmatig tegen op onze Dorpsstraat.

Hayfever zorgde voor gezellig Rock and Roll muziek en een dansgroep uit Heemskerk liet zien hoe er in de jaren 60 gedanst werd.

« »

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.