Jouw verhaal over ….

30 aug
1:59

Helaas zijn Orca ritten dit jaar niet mogelijk. De maatregelen die nodig zijn om corona te bestrijden verhinderen dat we gezellig bij elkaar gaan zitten. Gelukkig kunnen we wel gewoon rijden met onze klassiekers, ik zie regelmatig Orca leden voorbijkomen en genieten van hun auto. Het lijkt mij heel leuk als we verhalen over klassiekers virtueel met elkaar gaan delen. Als we verhalen over onze belevenissen met onze klassiekers op de website zetten. Maar ook mooie foto’s die we dit jaar hebben gemaakt. We kunnen dit jaar dan wel niet naast elkaar zitten op een bankje aan t Rak, maar we kunnen wel een mooi verhaal delen met elkaar.

Het waarheidsgehalte is minder belangrijk dan het bijzondere aan je verhaal. Als je moeite hebt met de punten en komma’s, d ‘s en de t ‘s en als dat je vervolgens tegenhoudt om een verhaal te delen op de website, dan wil ik je verhaal voor publicatie wel even doorlezen en je hiermee helpen.

Waarover kun je vertellen? Nou, denk eens aan:

. Waar ben je deze zomer met je klassieker geweest. Wat heb je beleefd. Heb je tips voor Orcanezen om naar toe te gaan omdat dit een leuke plek is met ¨klassieker¨ business. Ben je in een leuke  museum geweest dat je ons kunt  aanbevelen.

· Verhalen van vroeger en nu. Wat heb je ooit meegemaakt aan bijzondere voorvallen. Belevenissen op het circuit. Gekke dingen tijdens een tourrit. Sterke verhalen over aankoop onderhandelingen.

· Iets over je favoriete merk en modellen. Waarom rijd je graag Mercedes, Porsche of een Engelse auto.

· Je eerste ritje in een net aangeschafte klassieker. Vaak moet er nog een heleboel aan een net gekochte auto gedaan worden en dat blijkt dan vaak op een eerste rit. Remmen defect, koelwater problemen, wiel verloren, niet meer willen starten. En vervolgens naar huis met de ANWB of misschien gesleept met een bijzondere afloop.

·Iets over je miskleunen. Wat ging er heel erg fout met sleutelen. Welke miskoop zal je altijd worden nagedragen?

·Bijzondere ontmoetingen die je hebt meegemaakt dankzij je klassieker.

·Hoe je partner of verdere familie over je klassieker denkt. Mag ze je nieuwe aankoop eigenlijk niet weten omdat het een verrassing voor haar is. Of mag ze het niet weten omdat ze vindt dat je al teveel van dat geldverslindende blik in je schuur hebt staan.

·Wat vind je de mooiste klassieker, of juist de lelijkste. Wat is volgens jou technisch de beste auto ooit gemaakt.

·Jouw mening over wat Orca wel of niet zou moeten doen.

-Je eerste liefde voor of in een klassieker.

Kortom er zijn een heleboel bijzondere verhalen die we graag van elkaar wil horen en lezen. We zijn benieuwd naar mooie foto’s.  Schrijf het even op en stuur je bijdrage naar secretaris@orca-assendelft.nl of naar penningmeester@orca-assendelft.nl. Dan zorgen wij ervoor dat dit op deze website wordt gepubliceerd.

« »

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS