• Thursday, 4 July 2024
Orca gaat naar de Veluwe, met foto’s.
29 jun
10:00

Orca gaat naar de Veluwe, met foto’s.

Orca organiseert voor haar leden op 8, 9 en 10 september een weekend toer. We gaan deze keer naar Nunspeet op de Veluwe in Gelderland.
In Nunspeet ligt het hotel “De Hoeve van Nunspeet”, een sfeervol en modern hotel. Zie ook: www.dehoevevannunspeet.nl. In De Hoeve hebben we voor Orca-leden een opwindend weekend kunnen reserveren. Midden in een prachtige bosrijke omgeving staan grenzeloze bezienswaardigheden. Hier
gaan we een fantastisch mooie toertocht rijden en diverse bezoeken aan bezienswaardigheden afleggen. Er zijn een aantal mooie bezienswaardigheden waar we onder andere onze koffie stops houden en van de lunch kunnen genieten.
We zijn in september nooit alleen op vakantie. De vele binnen- en buitenlandse toeristen zullen volop gaan genieten van het Orca mobiele erfgoed.


ORCA accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade welke voortvloeit uit deelname aan deze weekendactiviteiten. Uw deelname is geheel voor eigen risico. Orca kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en of eigendommen.

Enlarge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.